ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η ιστορία μας

Η ALPHA PRODUCTS SA ιδρύθηκε το 1991 στη Θεσσαλονίκη, στοχεύοντας στην αγορά ειδών αυτοκινήτου και κατοικίας. Είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου στην ελληνική αγορά με 26 χρόνια εμπειρίας στην εμπορία ειδών φροντίδας, service, ασφάλειας και διαφόρων αξεσουάρ αυτοκινήτου. Από το 2013 εμπορεύεται και μία σύνθετη σειρά ειδών κατοικίας και κήπου.

Το 2001 μεταφέρθηκε σε νέες, ιδιόκτητες κεντρικές εγκαταστάσεις στο βιομηχανικό πάρκο της Νέας Ραιδεστού Θεσσαλονίκης. Οι κτιριακές της εγκαταστάσεις, συνολικής επιφάνειας 1.200 m2 σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων, στεγάζουν τις διοικητικές υπηρεσίες, τις αποθήκες που είναι εξοπλισμένες με 6.500 m3 ραφιών συν 1.000 m3 σε κέντρο logistics, καθώς και ένα πλήρως οργανωμένο χώρο δειγματισμού και παραγγελιοληψίας, για την εξυπηρέτηση αποκλειστικά επαγγελματιών στο χώρο των καθαριστικών και αρωματικών, ανταλλακτικών και διαφόρων αξεσουάρ αυτοκινήτου, καθώς και διαφόρων ειδών καθημερινής χρήσης για την κουζίνα, τον κήπο και την υπόλοιπη κατοικία. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται περίπου 20 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και 10 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο Μακεδονία, με εύκολη προσβασιμότητα για τον επισκέπτη.

26

ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

1200

ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

6500

ΚΥΒΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχοι και όραμα
Στόχος της επιχείρησης είναι να διαθέτει στην αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας, διατηρώντας όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας, ενώ η πελατοκεντρική της πολιτική βασίζεται στην συνέπεια, στην επιμέλεια και στο πραγματικό ενδιαφέρον για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Η συνεχής ανανέωση της γκάμας των προϊόντων, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τον επαγγελματισμό του εξειδικευμένου προσωπικού της, εξασφαλίζουν ότι οι ανάγκες και οι απαιτήσεις των πελατών της καλύπτονται πλήρως. Σήμερα που η κρίση παρουσιάζει απειλές στο ελληνικό επιχειρηματικό τοπίο, η επιχείρηση αναζητεί και βρίσκει ευκαιρίες, προβάλλοντας έντονη εξωστρέφεια και αποβλέποντας σε αύξηση της εξαγωγικής της δραστηριότητας, κυρίως προς τις γείτονες χώρες. Η θέση της επιχείρησης στην ελληνική αγορά είναι σημαντική, ενώ είναι από τις πρωτοπόρες ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου στην εκστρατεία κατάκτησης μεριδίων στις βαλκανικές αγορές. Αυτές οι δυνάμεις της είναι που την καθιστούν πολύ ανθεκτική απέναντι στις απειλές της τρέχουσας οικονομικής κρίσης. Η στρατηγική της συνίσταται πλέον: α) στην περαιτέρω εδραίωση της θέσης της στην ελληνική αγορά και β) στην κατάκτηση μεγαλύτερων μεριδίων σε στοχευμένες αγορές του εξωτερικού. Για την επίτευξη αυτού του στρατηγικού στόχου, η εταιρία επιδιώκει τη σύναψη στρατηγικών συμμαχιών και συνεργειών με δρώντες του κλάδου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Πολύ καλή σχέση
ποιότητας - τιμής
Πιστοποιημένες διαδικασίες
λειτουργίας & ελέγχου
Ποιοτικά προϊόντα
Ανταγωνιστικά στην αγορά